Login

 Termeni si conditii

 

Utilizarea in continuare a acestui site implica acceptarea tuturor conditiilor de utilizare continute in aceasta pagina. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a conditiilor de utilizare.
Acest site este intretinut si administrat de SC Euro-Furniture Impex SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi, sau structura site-ului, fara notificarea prelabila a vizitatorilor sai online.Copyright

Intregul continut al site-ului www.eurofurniture.ro - imagini, texte descriptive, articole, elemente de grafica web si alte date sau informatii publicate - reprezinta proprietatea exclusiva a SC Euro-Furniture Impex SRL si este protejat de legea nr. 8 / 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea oricarui element de continut protejat al site-ului fara acordul explicit al SC Euro-Furniture Impex SRL este interzisa si se pedepseste potrivit legislatiei nationale sau comunitare in vigoare, dupa caz.Securitatea datelor personale

Prin site-ul www.eurofurniture.ro, SC Euro-Furniture Impex SRL nu colecteaza date personale ale vizitatorilor sai. Datele personale ce ar putea fi introduse de vizitatori in formularele de comanda sau alte forme de comunicare cu SC Euro-Furniture Impex SRL, vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site, pentru a transmite confirmarea comenzilor, pentru a raspunde unei solicitari de informatii sau de garantie, eventuale promotii, buletine informative periodice etc.

SC Euro-Furniture Impex SRL se obliga sa nu faca publice, sa nu comercializeze si sa nu puna in mod voit si constient la dispozitia altor persoane bazele de date continand informatii clientii sai, cu exceptia cazurilor prevazute explicit in legislatia aplicabila in vigoare, nationala sau comunitara.Securitatea informatiilor

Site-ul www.eurofurniture.ro foloseste masuri de securitate eficiente impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor aflate sub controlul SC Euro-Furniture Impex SRL. SC Euro-Furniture Impex SRL nu isi asuma, totusi, responsabilitatea pentru pierderile sau alterarile de informatii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul www.eurofurniture.ro. De asemenea, SC Euro-Furniture Impex SRL nu poate fi considerat raspunzator pentru eventuale erori sau probleme de securitate a serverului care gazduieste site-ul www.eurofurniture.ro.Comenzi online

Comenzile online realizate prin intermediul site-ului www.eurofurniture.ro se supun prevederilor legale nationale aplicabile, in vigoare la momentul incheierii tranzactiei.
Indisponibilitatea unui produs afisat pe site sau comandat de catre un client, precum si identificarea unor erori sau informatii lipsa legate de comanda, va duce implicit la notificarea clientului respectiv de catre SC Euro-furniture Impex SRL si, acolo unde este posibil, sprijinirea acestuia in identificarea unei variante de rezolvare a erorilor, completare a informatiilor lipsa sau identificare a unui alt produs dorit, pe site.
Notificarea clientului implicat se va realiza de catre SC Euro-Furniture Impex SRL potrivit datelor de identificare transmise de client, in termen de maxim 48 ore lucratoare de la data identificarii problemei sau, dupa caz, a primirii comenzii. Daca, in termen de 7 zile lucratoare de la notificarea clientului, SC Euro-Furniture Impex SRL nu primeste un raspuns din partea clientului, comanda se considera anulata.Preturi

Preturile de pe site-ul www.eurofurniture.ro sunt exprimate in lei, cu TVA inclus. Preturile sunt orientative, iar SC Euro-Furniture Impex SRL isi rezerva dreptul de a le modifica oricand, fara notificarea prealabila a vizitatorilor site-ului. Modificarea preturilor orientative nu va afecta tranzactiile in curs cu clientii SC Euro-Furniture Impex SRL.
Pentru a verifica corectitudinea informatiilor si preturilor afisate pe site, ne puteti contacta la numerele 0769.603.327 sau 0769.822.859 (numere cu tarif normal), de luni pana vineri intre orele 9:30 - 17:30, sau la adresa de e-mail comenzi[@]eurofurniture.ro.Greseli de editare

SC Euro-Furniture Impex SRL depune in mod constant eforturi pentru a asigura publicarea corecta si actualizarea regulata a informatiilor, precum si corectarea eventualelor erori pe site-ul www.eurofurniture.ro. Cu toate acestea, este posibil ca unele erori sa apara, totusi, pe site. Pentru a evita neplacerile cauzate de astfel de erori, o comanda ce foloseste informatiile publicate pe site va fi considerata valida numai dupa validarea continutului sau de catre SC Euro-Furniture Impex SRL. Orice eventuala modificare necesara va fi adusa in cel mai scurt timp posibil la cunostinta clientului implicat in comanda, pentru acceptare si continuarea tranzactiei. Neacceptarea modificarilor de catre client, duce in mod direct la anularea comenzii.Transport si montaj

SC Euro-Furniture Impex SRL pune la dispozitie servicii de livrare si asamblare mobilier la domiciliu in urmatoarele conditii:

Transport
- Transportul mobilierului este gratuit pentru Bucuresti si zone limitrofe. Pentru alte localitati, transportul se asigura contra cost. Transportul se efectueaza cu mijloace auto proprii, sau prin alte mijloace solicitate de catre client.
- Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a mijloacelor auto necesare pentru transportul mobilierului ce face obiectul comenzii sale cat mai aproape posibil de calea de acces in imobil si, respectiv, accesul reprezentantilor SC Euro-Furniture Impex SRL la lift, scari sau usi de acces catre locul de amplasare a mobilierului.
- Reprezentantii SC Euro-Furniture Impex SRL nu au obligatia de a transporta mobilierul, daca buna desfasurare a activitatii de transport catre locul de amplasare nu este posibila (spatii inguste, scari cu acces dificil, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare etc.) sau daca integritatea corporala a acestora poate fi pusa in pericol (cladiri in constructie, pasarele, scari sau terase fara balustrada etc).
- Clientul are obligatia de a se asigura ca mobilierul comandat incape prin spatiile si usile de acces, pana la locul unde vor fi amplasate sau montate.
- In cazul in care livrarea mobilierului nu se poate finaliza din cauze imputabile clientului (nu exista spatiu de parcare, accesul este interzis, nu exista spatii adecvate de acces etc.), livrarea va fi reprogramata fara ca clientul sa mai beneficieze de gratuitate, acesta urmand sa achite costurile suplimentare ale transportului la domiciliul sau sediul acestuia si inapoi.
- Conditiile de mai sus privind transportul se aplica si in situatia in care este necesara preluarea mobilierului de catre reprezentantii SC Euro-Furniture Impex SRL de la client, in vederea expertizarii si remedierii unor eventuale defectiuni.

Montaj
- Montajul este gratuit pentru Bucuresti si zone limitrofe. Pentru alte localitati, montajul se asigura contra cost, potrivit contractului semnat intre client si SC Euro-Furniture Impex SRL. Montajul se realizeaza cu mijloace proprii SC Euro-Furniture Impex SRL, actunci cand este realizat de catre personalul SC Euro-Furniture Impex SRL.
- SC Euro-Furniture Impex SRL nu asigura montaj pentru mobilierul trimis catre client, la solicitarea acestuia, prin alte mijloace decat cele proprii.
- Clientul are obligatia de a asigura degajarea spatiului de montaj si de amplasare a mobilierului, anterior realizarii acestei activitati.
- Clientul are obligatia de a furniza informatii corecte si relevante privind structura de rezistenta a incintei (inclusiv planseul) in care urmeaza a se monta si amplasa mobilierul comandat.
- Clientul are obligatia ca, in cazul in care solicita suspendarea corpurilor de mobilier pe perete, sa furnizeze informatii corecte si relevante cu privire la structura de rezistenta a peretelui pe care acestea se vor monta. Corpurile suspendate nu se monteaza pe structura de rigips. SC Euro-Furniture Impex SRL nu este responsabila cu privire la orice problema pe care o prezinta rezistenta peretilor, planseului sau altor structuri de rezistenta in incinta in care clientul doreste montarea si instalarea mobilierului.
- Pentru mobilierul de bucatarie, montajul nu include racordarea la retelele de energie electrica, gaze sau apa, precum si nici incorporarea echipamentelor electrocasnice in mobilier.
- In cazul in care montajul mobilierului nu se poate finaliza din cauze imputabile clientului (spatiul unde se monteaza sau instaleaza produsele nu este eliberat,  accesul este interzis etc.), clientul va suporta costurile de transport, operatiunea de montare va fi reprogramata fara ca clientul sa mai beneficieze de gratuitate, acesta urmand sa achite costurile suplimentare ale transportului reprezentantilor SC Euro-Furniture Impex SRL la domiciliul sau sediul acestuia si inapoi.

Luand in considerare cele de mai sus, SC Euro-Furniture Impex SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru nefinalizarea livrarii sau montajului dupa executia comenzii la amplasamentul dorit de catre client din motive care nu-i sunt imputabile, cum sunt dar fara a se limita la: cai de acces si spatiu inguste sau care fac imposibila sau periculoasa manipularea obiectelor de mobilier, usi de acces inguste, scari inguste, lipsa spatiului de manevra, grad ridicat de periculozitate etc. Aceleasi prevederi se aplica si in cazul in care este necesara demontarea / preluarea mobilierului de catre reprezentanti ai SC Euro-Furniture Impex SRL in expertizarii si remedierii unor defectiuni ale acestuia.

Pentru a asigura o livrare eficienta si un montaj corect, va rugam sa ne furnizati informatii corecte si relevante privind:
- Persoana de contact si numarul de telefon al acesteia,
- Adresa exacta de livrare,
- Etajul (nivelul) la care se face livrarea,
- dimensiunile estimate ale cailor de acces,
- nivelul estimat de periculozitate al operatiunilor.
 


Termene de livrare

Termenul de livrare si receptie a mobilierului poate varia in functie de mai multi factori (nivelul de complexitate, materialele utilizate, numarul obiectelor, dimensiuni etc) si urmeaza a se determina, estimat, in contractul ce se va incheia intre client si SC Euro-Furniture Impex SRL.Promotii si concursuri

SC Euro-Furniture Impex SRL stabilieste regulamentele promotiilor pe care le organizeaza potrivit prevederilor legale nationale aplicabile, in vigoare la data realizarii promotiilor. Informatiile privind data de inceput, durata, sau obiectulpromotiilor se publica in loc vizibil pe site-ul www.eurofurniture.ro si se pot transmite clientilor spre informare prin mijloacele de comunicare furnizate de acestia. Doar comenzile ce respecta intocmai perioada de desfasurare si regulamentul unei promotii vor beneficia de avantajele oferite de aceasta.

 

Garantii

Toate produsele livrate de catre SC Euro-Furniture Impex SRL sunt insotite de certificat de garantie si de aviz de expediere sau factura fiscala.
Garantia se acorda potrivit prevederilor contractuale si ale certificatului de garantie emis de SC Euro-Furniture Impex SRL.
Clientul este de acord cu faptul ca unele materiale nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al aspectului, texturii, nuantelor de culoare pe unele suprafete etc. Clientul este de acord ca aceste diferente nu sunt considerate defecte de calitate ci caracteristici generale ale materialelor. In cazul, insa, al identificarii unor eventuale defecte la livrare, clientul are dreptul de a formula reclamatii, atunci cand doreste. Orice reclamatie, formulata de client in termen, potrivit prevederilor certificatului de garantie, se transmite pe adresa de email garantie[@]eurofurniture.ro, sau prin completare pe site-ul www.eurofurniture.ro, sectiunea 'Garantie si suport', insotita de factura si certificatul de garantie, scanate. SC Euro-Furniture Impex SRL se angajeaza ca, pe durata garantiei si in conditiile certificatului de garantie, sa repare obiectele de mobilier intr-o perioada de timp rezonabila, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.
La inlocuirea unui produs cu un produs nou acesta din urma beneficiaza de perioada integrala de garantie acordata produsului nou.
Uzura normala a produsului, tinand cont de durata medie de utilizare a acestuia, care include tasarea poliuretanului, intinderea pielii sau a materialului de acoperire, matuirea sau lustruirea materialelor in timp, in limite normale, ca urmare a uzurii sunt acceptate si nu sunt considerate defecte supuse conditiilor de garantie.
Aparitia unor defecte dupa receptia produsului si ca urmare a manipularii, transportului, manipularii, demontarii sau remontarii etc, realizate de catre client sau alti terti, nu reprezinta defecte supuse conditiilor de garantie.
Defecte survenite in urma unor incendii inundatii, distrugeri, furturi, utilizarii sau depozitarii in conditii de umiditate ridicata etc, nu reprezinta defecte supuse conditiilor de garantie.
Modificarea culorilor din cauza expunerii prelungite la lumina solara, la o sursa de caldura intensa sau de apa, la conditii de frecare accentuata, la migrarea culorii de pe un alt obiect pe obiectul de mobilier, nu reprezinta defecte supuse conditiilor de garantie.
Vopsirea mobilierului de catre client sau un alt tert, sau a interventiei asupra mobilierului cu substante abrazive, corozive, dizolvante, de lacuire sau vopsire etc, nu reprezinta defecte supuse conditiilor de garantie.
Gaurirea, ruperea, zgarierea, lovirea, lipirea de alte materiale pe obiectele de mobilier, deformarea in urma sustinerii de obiecte cu masa mare etc, nu reprezinta defecte supuse conditiilor de garantie.Returnarea produselor

Returnarea produselor fabricate in scopul indeplinirii contractului semnat intre client si SC Euro-Furniture Impex SRL se supune prevederilor legale nationale in vigoare si se realizeaza numai in urma notificarii in termenul si in conditiile legale a renuntarii la achizitionarea produsului.
Clientul are obligatia de a returna obiectele de mobilier achizitionate in aceleasi conditii de calitate pe care acestea le aveau la momentul livrarii si receptiei de catre client, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si insotite de toate documentele transmise clientului de catre SC Euro-Furniture Impex SRL. In caz contrar, clientul are obligatia de a achita contravaloarea remedierii defectelor sau lipsurilor ce se vor constata la momentul receptiei mobilierului de catre SC Euro-Furniture Impex SRL.
In cazul returnarii produselor ca urmare a renuntarii la achizitie, costurile de returnare sunt suportate de catre client.
Rambursarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur.Conditii legale

Functionarea site-ului www.eurofurniture.ro se realizeaza cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare ale statului roman. Orice incalcare a legislatiei nationale in vigoare, in functionarea site-ului, este accidentala si neintentionata.Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat asupra site-ului www.eurofurniture.ro sau infrastructurii hardware sau software ce asigura functionarea acestuia, precum si orice tentativa de frauda, va fi raportata autoritatilor cu competente legale in depistarea si pedepsirea faptuitorilor.
Orice conflict aparut intre SC Euro-Furniture Impex SRL si clientii sai se incearca a se rezolva pe cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila, asupra conflictelor se vor aplica prevederile legale nationale in vigoare.